Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495 76 69 42

WONINGVENTILATIE 

OOK VOOR WONINGVENTILATIE ZIT U GOED BIJ ELSTEKO BV - STEF KONINGS 

THUIS LEVEN IN AANGENAME LUCHT

Vandaag de dag is woningventilatie erg belangrijk geworden in de bouwsector. Elsteko BV – Stef Konings heeft zich daarom gespecialiseerd in het installeren van diverse ventilatiesystemen. Naast het uitvoeren van uiteenlopende elektriciteitswerken plaatst deze firma uit Oostmalle ventilatiesystemen die voor aangename en gezonde lucht zorgen in uw woning of bedrijfsgebouw. Deze systemen kunnen zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie geplaatst worden. 

VERBETERD WOONCOMFORT

Een goed werkende ventilatie is een belangrijk onderdeel van een woning. Het zorgt voor een goede luchtkwaliteit wat belangrijk is voor uw gezondheid en het het draagt bij tot een verbeterd wooncomfort. Deze toegevoegde waarde wordt bij nieuwbouw- en renovatieprojecten mee opgenomen in het EPB-plan van uw woning. Dit vermeldt alle kenmerken van uw ventilatiesysteem. 

DIVERSE SYSTEMEN

Er bestaan verschillende systemen van ventilatie. U heeft mogelijk al van de termen als systeem C, D en E gehoord. Bij systeem C komt de buitenlucht rechtstreeks de woning binnen via roosters in ramen of muren, terwijl bij systeem D buitenlucht die binnenkomt eerst gefilterd wordt. Bovendien haalt systeem D ook de warmte uit de afgevoerde binnenlucht en verwarmt hiermee de aangezogen buitenlucht, wat het comfort aanzienlijk verhoogt. Systeem E is nog zuiniger omdat het gecombineerd wordt met een warmtepomp. Afhankelijk van de technische mogelijkheden van de ruimte en het beschikbare budget, geeft Elsteko BV – Stef Konings u graag advies bij de keuze van het meest geschikte systeem voor uw situatie. 

KWALITEITSVOLLE MATERIALEN

Elsteko BV – Stef Konings regelt de volledige installatie van een woningventilatie. Dit bedrijf gebruikt enkel hoogwaardige materialen van betrouwbare leveranciers voor uw project. Op die manier bent u zeker van een kwaliteitsvolle toepassing. Deze service mag u eveneens verwachten bij het uitwerken van uw andere elektrische installaties

CONTACT

Neem vandaag nog contact op met Elsteko BV– Stef Konings in Oostmalle voor de plaatsing van een ventilatiesysteem in uw woning of bedrijfsgebouw. De zaakvoerder bespreekt samen met u wat voor u het beste type is, zodat u dag en nacht kan genieten van gezonde binnenlucht. 

Ook voor elektriciteitswerken, video- & parlofonie, domotica en poortautomatisatie kan u op Elsteko BV een beroep doen.