Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495 76 69 42

DOMOTICA 

HAAL MEER UIT UW WONING MET EEN DOMOTICASYSTEEM

LICHTEN DOVEN EN ROLLUIKEN SLUITEN OP UW RITME

Zet uw woning of kantoor helemaal naar uw hand met de installatie van domotica. Een domoticasysteem geeft u uiteenlopende voordelen die uw dagelijks leven veiliger en efficiënter maken. Om een installatie volledig op maat van uw wensen, gebruik en budget uit te werken, kan u rekenen op de ervaring en het vakmanschap van Elsteko BV – Stef Konings uit Oostmalle. Dit bedrijf haalde doorheen de jaren de nodige knowhow in huis op het vlak van elektriciteitswerken in combinatie met domotica. Bovendien blijven zij de trends en ontwikkelingen op de voet volgen. 

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN

Met domotica kan u zover gaan als u zelf wil. Het kan zowel in uw nieuwbouw als in uw renovatieproject worden voorzien. Heeft u aan bepaalde toepassingen momenteel nog geen behoefte, dan kan u de nodige kabels en voorzieningen reeds laten klaarleggen door deze elektricien. Domotica heeft vele mogelijkheden die gaan van het regelen van uw verwarming op afstand tot het automatiseren van uw poort

ENERGIEVRIENDELIJKE TOEPASSING

Dankzij domotica kan u uw energiefactuur perfect in de gaten houden. U kan uw verlichting en verwarming tot op de seconde instellen, wanneer ze moet branden en wanneer ze moet doven. U zal niet meer voor niets licht laten branden of verwarmen. Het systeem kan verder worden uitgebreid met zoneregeling en een ecotoets. Ook kan u met één knop al uw lichten doven. Domotica biedt oneindig veel mogelijkheden. 

VEILIGHEID VERBETEREN

Domotica is er ook om de veiligheid van uw woning en kantoren te optimaliseren. Rolluiken sluiten wanneer u niet thuis bent en bovendien kan u een aanwezigheidssimulatie inschakelen. Hierbij gaat er een licht branden wanneer u niet thuis bent maar toch wil aangeven dat er eigenlijk beweging is. En zo kunnen er nog ontelbare mogelijkheden worden toegevoegd. 

CONTACT

U kan bij Elsteko BV – Stef Konings terecht voor de uitwerking en de volledige installatie van een domoticasysteem. Eén van de gebruiksvriendelijke systemen hiervoor is Niko Home Control. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of voor een afspraak. Vanuit Oostmalle komt Elsteko graag naar u toe om de vele mogelijkheden aan u voor te stellen. 

Ook voor elektriciteitswerken, video- & parlofonie, poortautomatisatie en woningventilatie kan u op Elsteko BV een beroep doen.