Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495 76 69 42

POORTAUTOMATISATIE 

UW POORT AUTOMATISEREN VOOR MEER EFFICIËNTIE

BESTUUR UW POORT VANOP AFSTAND

Elsteko BV – Stef Konings staat erg sterk in het ontwikkelen en installeren van domoticasystemen. Deze verschillende automatisaties maken u het leven veel gemakkelijker. Het automatiseren van uw poort is een praktische en veelgebruikte toepassing van domotica. Door gebruik te maken van een elektrische poortopener hoeft u niet meer uit te stappen, maar kan u uw poort vanop afstand openen en sluiten. 

POORTEN MET BEWAKINGSCAMERA’S

Dankzij domotica is het mogelijk om meer te installeren dan enkel het automatiseren van de poort. De poort kan bijvoorbeeld worden verbonden met de tuinverlichting of er kan een bewakingscamera aan gekoppeld worden. In de ruime regio rond Oostmalle is Elsteko BV – Stef Konings uw aanspreekpunt om een dergelijk systeem te voorzien, zowel bij particulieren als bij bedrijven. 

OPTIES VOOR UW POORT

Ook de opties voor uw poort zijn erg uiteenlopend. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan kiezen voor een schuifpoort of een draaipoort. De poort kan bestuurd worden door middel van sensoren, een codeklavier of een afstandsbediening. U hoeft dus niet meer uit uw auto te stappen - ook niet bij regenweer - om de poort handmatig te openen of te sluiten. 

FLEXIBELE ELEKTRICIEN

Om deze uiteenlopende toepassingen te installeren, gaat u uiteraard best in zee met een ervaren en flexibele elektricien. Met Elsteko BV – Stef Konings haalt u een professionele partner in huis. Deze firma tekent een plan uit op uw maat voor de verschillende elektriciteitswerken en elektrische installaties, steeds rekening houdend met uw wensen en uw budget. 

CONTACT

Hebt u plannen om uw poort te automatiseren? Neem vandaag nog contact op met Elsteko BV – Stef Konings uit Oostmalle en bekijk samen met de zaakvoerder alle mogelijkheden om een ideaal concept uit te werken. 

Ook voor elektriciteitswerken, video- & parlofonie, domotica en woningventilatie kan u op Elsteko een beroep doen.