Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495 76 69 42

VIDEO- & PARLOFONIE 

GEEN VERRASSINGEN MET VIDEOFONIE EN PARLOFONIE

WEET METEEN WIE ER BIJ U AANBELT

Bij de installatie van videofonie en parlofonie wordt meestal aan appartementsgebouwen gedacht, maar deze toepassing is ook erg nuttig bij woningen of bedrijfsgebouwen. Zeker in gebouwen die door meerdere families of bedrijven worden gedeeld, is het handig maar ook veilig om de gemeenschappelijke ingang te voorzien van videofonie of parlofonie. Voor de aankoop en installatie hiervan kan u rekenen op de jarenlange ervaring en expertise van Elsteko BV – Stef Konings. Dit bedrijf werkt vanuit Oostmalle en biedt zijn diensten aan in de gehele omgeving. 

PARLOFONIE

Veiligheid is vandaag heel belangrijk geworden, zowel thuis als op uw bedrijf. Bij parlofonie kan u in uw eigen kantoor of woonkamer meteen horen wie er aanbelt. Dit systeem is daarom zeker aan te raden bij een gemeenschappelijke ingang, maar ook bij woningen en bedrijfsgebouwen om het veiligheidsgevoel te verhogen. U vermijdt onaangename verrassingen en u laat enkel die personen binnen die u wil binnenlaten. Indien u dit wenst kunnen er meerdere binnenposten per woning voorzien worden. 

VIDEOFONIE

Met de installatie van videofonie gaat u nog een stapje verder. Hierbij hoort u niet alleen wie er aan de deur staat, maar ziet u ook wie uw bezoekers zijn. Op een scherm in uw huis of in uw kantoor krijgt u een duidelijk beeld van wie er zich aanmeldt. Het beeldscherm op uw binnenpost wordt gekoppeld aan één of meerdere camera’s. Wenst u meer dan één camera rond uw eigendom of opteert u voor meerdere binnenposten? Elsteko BV – Stef Konings bekijkt samen met u de verschillende mogelijkheden en zorgt voor een perfecte installatie van de videofonie. 

VEELZIJDIGE SYSTEMEN

Voor uw elektrische installaties werkt deze elektricien uit Oostmalle graag een veelzijdig systeem uit op uw maat. Dit houdt in dat bij het plaatsen van videofonie u er eveneens een domoticasysteem kan aan toevoegen. Op deze manier kan u de beelden van uw camera’s rechtstreeks op uw smartphone bekijken. Elsteko BV volgt de laatste ontwikkelingen in de sector op de voet en laat u graag kennismaken met de verschillende elektriciteitswerken die mogelijk zijn voor uw nieuwbouw of uw verbouwingen. 

CONTACT

Neem vandaag nog contact op en bespreek samen met Elsteko BV – Stef Konings hoe u uw gebouw kan beveiligen met videofonie of parlofonie. De zaakvoerder komt met plezier tot bij u om de meest aangewezen oplossing uit te werken, steeds rekening houdend met uw wensen en uw budget. 

Ook voor elektriciteitswerken, domotica, poortautomatisatie en woningventilatie kan u op Elsteko BV een beroep doen.