Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495 76 69 42

ELSTEKO STEF KONINGS
voor al uw elektriciteitswerken...

ELEKTRICITEITSWERKEN 

VEELZIJDIGE ELEKTRICITEITSWERKEN VOOR HEDENDAAGSE NETWERKEN

EFFICIËNTE ELEKTRICITEIT IN UW EIGENDOM

Van het voorzien van elektriciteit in uw ruwbouw tot het vernieuwen van het verouderde netwerk in uw bestaande woning of bedrijfsgebouw, het zijn allemaal elektriciteitswerken die Elsteko BV – Stef Konings bij u komt uitvoeren. Aan de hand van duidelijke en toekomstgerichte elektriciteitsplannen beschikt u snel over een professioneel en gebruiksvriendelijk elektriciteitsnet, eventueel aangevuld met een domoticasysteem of woningventilatie

NIEUWBOUW

De firma uit Oostmalle plaatst een volledig elektriciteitsnetwerk in de nieuwbouw van particulieren en bedrijven, dat integraal aan uw dagelijkse eisen zal voldoen. Aan de hand van een gedetailleerd plan, dat Elsteko BV samen met u opstelt, worden de inbouwdozen, elektriciteitskabels, lichtschakelaars, stopcontacten en de zekeringskast geïnstalleerd. Informeer zeker ook naar een lichtplan dat wij voor u kunnen ontwerpen. 

ELEKTRICITEIT RENOVEREN

Ook in uw bestaande woning of kantoor is Elsteko BV – Stef Konings uw betrouwbare partner om de elektrische installaties te vernieuwen of uit te breiden. Wanneer de elektriciteit echt verouderd is, wordt deze volledig vernieuwd. De oude materialen worden netjes verwijderd en vervangen door toekomstgerichte, hoogwaardige materialen. Na de renovatie worden er nieuwe elektriciteitsschema’s opgesteld. Zo bent u meteen in orde voor de controle. 

ELEKTRISCHE KEURING

Om problemen aan uw elektriciteitsnet te voorkomen, komt deze elektricien uit de Kempen graag langs voor een grondig onderhoud. Zo voorkomt u verdere of toekomstige schade aan uw netwerk. Bovendien wordt uw volledige elektriciteit in orde gebracht voor een elektrische keuring. Elsteko BV voert deze verplichte keuring zelf uit en schakelt een controleorgaan in om u de nodige attesten te verstrekken. 

CONTACT

Kies voor ervaring en vakmanschap en doe een beroep op Elsteko BV – Stef Konings voor al uw elektriciteitswerken. In Oostmalle en in de gehele omgeving voert dit bedrijf uw plannen uit aan een sterke prijs-kwaliteitverhouding en met een zeer klantvriendelijke service. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak. 

Ook voor domotica, video- & parlofonie, poortautomatisatie en woningventilatie kan u op Elsteko BV een beroep doen.