Neem uw voorzorgen voor uw woning en bedrijf!

Elsteko: advies en plaatsing van uw videofooninstallatie in Turnhout

Een bedrijf, appartement of alleenstaande woning kan door Elsteko worden voorzien van een video- of parlofoonsysteem. Vooral wanneer een gebouw door verschillende families of bedrijven wordt gedeeld, is het handig de gedeelde ingang uit te rusten met een videofooninstallatie. In Beerse en omgeving kunt u daarvoor bij ons terecht.

Een videofoon is niet de enige toepassing van een dergelijke installatie. Ook als u camerabewaking voor uw bedrijf of woning wilt voorzien kunnen wij de installatie plaatsen. Daarbij staan uw voorkeuren centraal. Het aantal camera’s is onbeperkt en de installatiemogelijkheden zijn erg uitgebreid. Bovendien kunnen we het aantal binnenposten – schermen waarop de camerabeelden worden vertoond – naar wens vergroten of verkleinen en een systeem toevoegen dat de beelden opneemt. 

Uw camerabewaking of videofooninstallatie hoeft geen fortuin te kosten. Elsteko bespreekt samen met u de uit te voeren werken met respect voor uw budget en zoekt gepaste oplossingen op basis van uw wensen. Zoals steeds kunt u bij ons rekenen op een duidelijke communicatie over de mogelijkheden van uw project. U staat bovendien voortdurend in contact met de zaakvoerder, zodat u het project altijd kunt bijsturen. 

Maak vandaag nog een afpraak en samen bespreken wij de verschillende mogelijkheden!