Een grondig onderhoud of volledige renovatie

Contacteer Elsteko voor de kostprijs om uw elektriciteit te vernieuwen in Turnhout.

Een grondig onderhoud van uw elektriciteitsnet kan heel wat problemen voorkomen. Elsteko controleert uw netwerk en pakt problemen aan voor ze schade aanrichten aan het volledige net. Met ons onderhoud vermijdt u een hoge kostprijs om uw elektriciteit te vernieuwen. In Beerse en omgeving voeren we deze keuringen uit en schakelen we een controleorgaan in dat u de nodige attesten verstrekt. 

Is er toch een defect aan uw elektriciteit of is uw elektrische installatie simpelweg aan een vernieuwing toe, dan voeren wij de renovatie uit. Ook bij renovaties kunt u rekenen op de service waarvoor Elsteko bekendstaat: een vlotte en duidelijke communicatie met de klant en een perfecte afwerking van het project. Na de renovatie vernieuwen we ook uw elektriciteitsschema’s. Die zijn wettelijk verplicht en kunnen bij een controle worden opgevraagd.

Voor het volledige project van start gaat, bekijken we de geplande werken samen met de klant en bepalen we de kostprijs om uw elektriciteit te vernieuwen. In Beerse en omstreken komen we daarom bij u langs om de werken te bespreken.

Tevens kan u ook voor led verlichting een beroep doen op ons. Hierbij bieden wij u een op maat gemaakte prijsofferte aan. Eerst bespreken we met de klant wat er moet gebeuren en indien nodig maken wij een lichtstudie op aangepast aan de werken.Keurt u als klant deze goed, dan wordt de plaatsing verzorgd door Elsteko. Voor deze opdrachten werken wij heel nauw samen met Ledsky, die gespecialiseerd is in led verlichting.

Geïnteresseerd? Doe dan vandaag nog een beroep op een vakman met kennis van zaken en schakel ons nu in voor al uw elektriciteitswerken en het plaatsen van led verlichting!