Elsteko: thuis in domotica

Kies voor een elektrische poortopener in Beerse en omstreken

Elsteko heeft zich naast elektriciteit voor een woning of bedrijf ook vol enthousiasme op de domotica gestort. Wij installeren elektrische systemen die het dagelijkse leven automatiseren en dus vergemakkelijken. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is de automatische poort. Elsteko voert de nodige aanpassingen uit zodat uw poort van op afstand kan worden geopend met een elektrische poortopener. In Beerse en omstreken kunnen zowel particulieren als bedrijven ons daarvoor inschakelen. Met de installatie van domotica kunt u zover gaan als u wilt: we werken met sensors, voegen een bewakingscamera toe of verbinden de automatische poort met uw tuinverlichting. Zo komt u meteen een goed verlichte voortuin binnen. 

De elektrische poortopener voor onze poorten kan verschillende vormen aannemen op basis van uw voorkeur en budget. U kunt kiezen voor sensors, een codeklavier of een afstandsbediening. De poorten kunnen opendraaien of –schuiven. We bekijken samen met u wat mogelijk is voor uw project.

Heeft u interesse in een elektrische poort voor uw woning of bedrijf? Dan komen wij het project bij u grondig bespreken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!