Een nieuw elektriciteitsnet van A tot Z

Vertrouw uw elektrische huisinstallatie in Beerse en omgeving toe aan Elsteko.

Na de ruwe nieuwbouw van uw woning of bedrijf zorgen opdrachten als schilderwerken, loodgieterij en elektriciteit voor de volledige afwerking van het gebouw. Ook voor deze werken is het belangrijk om een vakman in te schakelen. Er is immers heel wat knowhow nodig voor een perfecte afwerking van bijvoorbeeld een elektrische huisinstallatie. In Beerse en omstreken, zoals Malle, Zoersel, Merksplas en Turnhout, kunt u voor de elektriciteitswerken rekenen op Elsteko. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor hun volledige installatie.

Een elektrische installatie begint met een gedetailleerd plan. Daarom is het van belang dat we vooraf bij u langs komen om het project te bespreken. In samenspraak met de klant bespreken we waar de schakelaars en  stopcontactenmoeten komen te staan. Zodra de werken van start kunnen gaan, kappen we de sleuven en gaten waarin de inbouwdozen en leidingen worden aangebracht. Daarna, nadat de bezetting en de chape volledig droog zijn, plaatsen we de schakelaars en stopcontacten en werken we de volledige installatie af.

Bij Elsteko kunt u voor uw elektrische huisinstallatie rekenen op een vlotte en vriendelijke service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zorgen eveneens voor een perfecte afwerking en laten uw woning of bedrijf kraaknet achter. 

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!